Les jornades
del PTV


Línies de finançament per a
empreses de base tecnològica

Davant la conjuntura econòmica actual és molt important per totes les empreses, i en especial per aquelles que desenvolupen la seva activitat en la indústria del coneixement, de la investigació, del desenvolupament i de la innovació tecnològica, tenir el recolzament de totes les institucions ja siguin públiques o privades.

Les institucions públiques, enguany, ofereixen línies de finançament  tan d’àmbit estatal a través de l’ICO, CDTI, etc. com d’àmbit autonòmic mitjançant l’Institut Català de Finances, amb l’objectiu de dotar a les empreses d'eines per al seu  desenvolupament.

Banc Sabadell, conscient de la importància que això representa, ha subscrit diverses línies que tenen per objectiu  dotar a les empreses d’eines per al seu desenvolupament i les posa a disposició de tots els seus clients. Amb independència de la dimensió de l’empresa, existeix una línia per a cada necessitat, proporcionant la millor solució en cada cas.

 

Dia i hora

Dilluns 31 de maig de 2010, d'11:00 a 13:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponents

Joan Carles Martín Zarco, Responsable Convenis Grup Banc Sabadell

(www.sabadellatlantico.com).

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.


Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores: