Les jornades
del PTV


La gestió efectiva del temps

El temps és un recurs limitat: 1.440 minuts per dia. Disposem d'ell sense reparar en el seu valor i sovint ens queixem que no en tenim prou.

En el terreny laboral gestionar-lo adequadament és més que una prioritat. La seva òptima organització pot arribar a aportar veritables èxits i ser una font de progrés en la nostra carrera professional. No obstant això, la seva mala gestió ens pot arribar a paralitzar i portar-nos a situacions de malestar i ansietat.

El taller es dirigeix a tots els professionals preocupats per l'organització del seu temps a la feina. Proposa fer una parada en el camí, analitzar l'ús que fem del temps i establir un pla de millora que repercutirà positivament en la nostra vida professional i sobretot en la personal.

Iñaki Bustinduy, economista i politòleg, és un expert en estratègia empresarial, desenvolupament del capital humà i habilitats directives. Col·labora acadèmicament a la UOC, ESADE, UAB, etc. Acaba d'escriure el llibre Gestió del Temps, publicat per l'Editorial UOC.

 

Dia i hora

Dilluns 14 de juny de 2010, de 17:00 a 19:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponents

Sr. Iñaki Bustinduy, Soci-Consultor de H&B Human and Business ll

(www.humanandbusiness.com)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.


Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores: